Marknad och avslutande möten

Idag mötte jag Sharon för inköp av skor och t-shirts. Ankis kjolar uppskattades av stipendiaterna. Denna gång på marknaden i Kasubi, som översvämmades av kläder från vet inte var – allt secondhand.

DSC_0892

Eftermiddagen hade vi styrelsemöte i både Kasubi Children Centre och Kasubi Children Centre Ltd (farmen). Daniel och jag hade arbetat fram klara direktiv hur vi vill att de ska arbeta i sina styrelser framöver samt de krav vi ställer på ordentliga budgetar inför 2016 och i framtiden. Daniel har gjort ett hästjobb med registrering av alla eleverna i Excel så att vi lätt kan följa alla händelser framöver och att lärarna kan pricka av elever som är sjuka eller avviker på annat sätt. Diskuterade även att Daniel ev. ska ta hand om lite mer utbildning i hygien och sanitation.

Edward, vår practical farm manager, presenterade sig inför styrelsen. Han kommer fortsättningsvis att vid behov delta i styrelsen för farmen där hans uppgift är att göra en arbetsplan tillsammans med agronom Charles Kasujja, VI-Agroforestry, inkluderande budget för farmen 2016.

Nu packar jag mig hem till Sverige och hoppas att vi fått många nya månadsgivare som tror på oss som organisation. Ett nytt bildarkiv kommer så småningom att finnas på vår hemsida.

Varma hälsningar från en utarbetad Marita

En tanke om "Marknad och avslutande möten"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vad är resultatet av mattetalet? *